Palaute


“Vuonna 2007 syntynyt tyttäremme on opiskellut venäjää Lingua Plus Ry yksityisoppilaana. Tämä opetus on ollut ammattitaitoista, ammattimaista ja lapsen huomioonottavaa. Tyttäremme on aina lähtenyt mielellään venäjän tunneille.”


“Englannin kerho:

Tunnin sisältö on monipuolinen:

  • musiikkia
  • laulamista
  • liikuntaa
  • väritystehtäviä

Englannin oppiminen on helppoa selkeiden, värikkäiden ja iloisten kuvien takia.

Sanoja toistetaan tunnin aikana ja seuraavalla kerralla niitä kerrataan. Lapset oppivat tällä monipuolisella tavalla nopeasti ja innostavasti englannin alkeita.”


Nadejda Räisälä

English for kids

Hienosti menee, ♥️♥️!! Olen huomannut miten paljon Matias on kehittynyt, leikiten opiskeleminen on luonnollista lapsille. Samalla näkee muitakin lapsia ja oppii hyväksymän erilaisuuden. Kiitos paljon Maija tärkeästä työstä,!! lapset mielellään tulevat englannin kielisen leikkitunnille


Roman D.

Minä valitsin tämän kurssin ensimmäiseksi koska haluisin päästää YKI testiin. Minun mielistäni se sopii minulle niin hyvin. Tällä me teemme yhdessä tehtäviä jota voi olla koessa. Ne ovat hyvää harjoitusta. Lisaksi, minä pidän kotitehtävistä, koska minä harjoittelen kirjoittamisesta paljon.

Kuitenkin, me voimme keskittyä vähän ennemmän toisissa osissa: puhumisessa ja kuuntelemisessa. Joka päivässä meillä on vain yksi tunti, siksi en ole varmaa onko meillä tarpeeksi aikaa opiskella perusta kielioppia, mutta haluan tiettä millaista tehtäviä on testissä ja mitä on hyvä strategia jos haluaa päästää siihen. Vihdoin, minä tein kaikki tehtäviä YKI-treenisivulla ja toivon että me voimme tehdä jota erilaista YKI tehtäviä joita ei ole tällä nettisivulla.