Keskustelukerho teineille

Text "Let's Speak English" is written on three puzzle pieces, while fourth has Lingua Plus Ry logo. Puzzle pieces are held by four people, with one looking at them.Keskustelukerho nuorille on hauska tapa tutustua englannin kieleen äidinkielenään englantia puhuvien opettajien johdolla. Tunneilla mm. keskustelemme eri aiheista, leikimme ja samalla opimme käyttämään rohkeasti englannin kieltä. Helposti seurattavalla, 45 minuuttia kestävällä oppitunnilla kerran viikossa nuoret voivat tutustua englannin kielen perusteisiin tai jatkaa jo käynnissä olevaa kielen oppimista.

Young_people_talking

Ryhmät pidetään pienikokoisina, max. 8 nuorta, jotta kaikki tunneilla olevat opiskelijat saavat opettajalta henkilökohtaista huomiota. Voit kokeilla tunteja ilmaisella tutustumiskäynnillä sitoutumatta mihinkään! Tule tutustumaan englannin kieleen hauskalla tavalla.

Tervetuloa keskiviikkoisin 17.15 – 18.00 (huone “Neutroni”)

Ilmoittautuminen: lingua.plus@elisanet.fi