Espanjan keskustelukerho

speaking_spanishSuuren kysynnän vuoksi LINGUA PLUS RY järjestää espanjan kielen kerhoja ryhmille (ryhmän koko 4 henkilöä tai enemmän). Suositeltavaa on, että ryhmän opiskelijoilla olisi suurin piirtein sama lähtötaso. Kerhot ovat täysin muokattavissa kulloiseenkin tilanteeseen sopivaksi ja siihen voidaan yhdistää myös erilaisia kulttuuritapahtumia, matkoja, aktiviteetteja tai mitä tahansa mikä tekee ryhmän opiskelukokemuksesta unohtumattoman.

spanish_heartsMikäli olette ryhmä henkilöitä joilla on sama mielenkiinnon kohde ja tavoite, opiskella espanjaa, tämä kerho on juuri teitä varten. Espanjan kieltä ryhmille on sopiva työyhteisöön, ystäville tai opiskelijoille jotka haluavat opiskella espanjaa ja suunnittelevat esim. matkoja yhdessä. Opettaja on äidinkielenään espanjaa puhuva henkilö.

ENSIMMÄINEN ASKEL – OTTAKAA YHTEYTTÄ!